Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Viskadalen IBK Seniorlag Herrar

16:30

Vinberg IBS

Referat: Viskadalen IBK - Vinberg IBS

Skit också!!!

Trots att Vinberg ledde med 1-0 efter endast 19 sekunders spel så tycker jag att vi var det bättre laget under den första perioden.
Det vi inte var och som Vinberg utmärkte sig i, var effektivitet i avsluten.

Vi styrde spelet och våra motståndare mottade mest långbollar upp mot en enda mottagare. Tyvärr funkade det allt för bra för dem då vi var slarviga i vårt försvarspel lite för mycket.

Andra perioden var väldigt lik första även om vårt spelövertag sjönk en del och det blev mer jämt i målchanser.
Vi fick svårare att komma till skott och redan här så märktes det att vi var allt för dåliga på att skymma målvakten och vara först på returerna.

I tredje perioden tog Vinberg ledningen sen tidigt i första perioden och fick samtidigt med sig en onödig utvisning, vilket de utnyttjade till att göra ännu ett mål och därmed ta en tvåmåls ledning.

Vi jagade på och trots ett större spelövertag så agerade Vinberg köttmur och då vi hade för dåligt med trafik framför deras mål så fick vi inte in några returer.

Resultatet var inte rättvist men sånt händer, det är bara fortsätta spela och så kommer segrarna.
Endast 6-7 matcher kvar nu, säsongen börjar gå till ända och vi ligger i det övre skiktet, bra gjort grabbar. Nu håller vi oss kvar där uppe och ser till att de större klubbarna har kvar sin rädsla för att möta Viskadalen!